Lägenheten


Om lägenheten

Lägenheten är anpassad för två personer och eventuella barn.

Mitt i det exklusiva Carré d'Or, i ett klassiskt Nicoisehus från sekelskiftet, hittar ni vår trevliga lägenhet med den galet stora terassen.

Vår 40 kvadratmeter stora lägenhet är fräscht renoverad och består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer, badrum med badkar och dusch, välutrustat kök och en för området unikt stor terass på 40 kvadratmeter.

Med ca 300 soldagar är det troligen på terassen ni kommer att tillbringa mest tid. Terassen är naturligtvis utrustad med solstolar, en urskön loungegrupp och ett matbord för 4-6 personer.

Är ni nere i rätt säsong så kan ni skörda färska frukter från några av oliv- mandarin- eller citronträden som står på den soliga terassen.

Det är inte tillåtet att ta med husdjur eller att röka i lägenheten. Rökning sker förslagsvis på terassen där det är möjligt att tillbringa tid även vid trist väder.

Vi ser gärna att våra hyresgäster har uppnått en mogen ålder.

Att ta sig dit

Det absolut bekvämaste sättet att ta sig till lägenheten är att förboka en taxi med en chaufför som som står och väntar på dig i ankomsthallen.

Genom vår sammarbetspartner LM Apartment Services är priset redan färdigförhandlat - du slipper alla diskussioner om extrakostnader för antal och storlek på bagage. Det färdigförhandlade priset är €35 för 1-3 personer och €50 för 4-5 personer.

Ett billigare alternativ är att ta buss 98 (ta till vänster när ni kommer ut i vänthallen på flygplatsen).

Resan kostar €6 och biljett går att köpa på bussen. OM det inte står någon buss inne så köp biljetter innan påstigning (biljettförsäljningen är belägen precis vid busshållplatsen) då även busschaufförer kan ha en dålig dag. Spara biljetten då den gäller i 74 minuter efter den validerats och kan utnyttjas för eventuella anslutningsresor med buss eller spårvagn.

Bussarna avgår i högtrafik med 20 minuters mellanrum och bussresan till centrala Nice tar cirka 20 minuter.

Gå av bussen vid hållplatsen Albert 1:er vilken är belägen precis efter att bussen viker av från promenaden. Busshållplatsen innan ni ska gå av heter Congrès / Promenade. Promenera sedan tvärs genom parken och ni är framme vid lägenheten efter en kort promenad.

Taxi (oförhandlad) är ett bekvämt men förhållandevis dyrt alternativ.Fakta
Våningsplan 1/2-trappa, ej hiss
Yta 40 kvm
Rum 2 + öppen kökslösning
Terrass 40 kvm
Bäddar 2 + varav en 160 cm "kontinentalsäng" och en 160 cm bäddsoffa
Matplats för 2-4 personer (inne)
för 4-6 personer (ute)
Lounge-grupp för 5-7 personer (ute)
Parasoll Modell gigantiskt då terassen badar i sol under högsäsong
AC Ja
Wi-Fi 24Mb
TV LCD TV med mängder av kanaler
DVD-spelare
Boxee Box
Kök Kaffekokare, espressobryggare och vattenkokare
Stor kyl och frys
Elspis och ugn
Mikrougn
Porslin
Diskmaskin
Tvätt Tvättmaskin
Strykjärn och strykbräda
Övrigt Hårfön
Planlösning